Find os på Facebook



Hovedretter

 

Traditionelle stegeretter

Klassiske danske retter, hvor der ikke er sparet på noget.

 

53.

Dansk bøf med bløde løg, kartofler, sovs og rødbeder

178,- 

54.

Engelsk bøf med bløde løg, kartofler, smørsauce og surt

242,-

55.

Fransk bøf med bønner, gulerødder, pommes frites og surt

242,-

56.

Mørbradbøf med kartofler, flødesovs, champignon, løg og asier

174,-

57.

Paarupschnitzel med brasede kartofler, grøntsager og smørsauce

194,-

63.

Paarupschnitzel med pommes frites, ærter og bearnaisesauce

198,-

66.

Beuf af oksefilet med pommes frites og bearnaisesauce

242,-

 

 

A la Carte specialiteter

Kokken kræser for detaljen, og her er tilføjet ekstra lækkert tilbehør.

Min 2 couverter.

 

60.

Stegte ål med stuvede kartofler, rødbeder, citron og friskhakket persille (6 stk)

202,-

64.

Stegte ål med stuvede kartofler, rødbeder, citron og friskhakket persille (12 stk)

388,-

65.

Pårup Gryde. Mørbradbøf i flødesauce, cocktailpølser, flåede tomater, ananas, pommes frites og ærter

218,-

69.

Hakkebøf bearnaise med pommes frites, flået tomat og ærter

226,-

Pårup Kro & Hotel, Ringkøbingvej 1, 7442 Engesvang
Tlf. 8686 5047
Mail: paarupkro@paarupkro.dk
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter