29. |
Pariserbøf med kapers, peberrod, rødbeder og løg som tilbehør |
138,- |
37. |
Stjerneskud med en kogt og stegt fiskefilet |
156,- |
40. |
Omelet med rejer og asparges |
142,- |
42. |
Æggekage med bacon, purløg og tilbehør |
142,- |
45. |
Biksemad med spejlæg og rødbeder |
128,- |
1. |
Marineret sild med karrysalat |
48,- |
2. |
Kryddersild med karrysalat |
48,- |
3. |
Kryddersild med råæggeblomme |
48,- |
5. |
Røget ål med hjemmelavet røræg |
78,- |
6. |
Æg og rejer |
66,- |
8. |
Rugbrød med gammel ost, fedt og sky |
62,- |
9. |
Varm fiskefilet med remoulade |
58,- |
10. |
Ristet franskbrød med rejer og mayonaise |
82,- |
14. |
Flæskesteg med rødkål |
52,- |
15. |
Roastbeef med remoulade |
54,- |
17. |
Tartar med rå æggeblomme |
88,- |
20. |
3 stk. luksus håndmadder (lidt mindre end smørrebrød) |
90,- |
21. |
Uspecificeret smørrebrød |
52,- |
23. |
Frikadeller med rødkål |
72,- |
27. |
Mørbradbøf med surt |
86,- |
28. |
Bøf med spejlæg, rødbeder og to halve rugbrød |
88,- |
30. |
Lille engelsk bøf med bløde løg og to halve rugbrød |
144,- |
31. |
Friturestegt camembert |
78,- |
94. |
Kroplatte: Sild med karrysalat, fiskefilet med remoulade, æg og tomat, rejer med mayonaise, en lun ret og ost og kiks |
212,- |
96. |
En lille frokost: 1/1 sild med små lune kartofler, lille engelsk bøf med bløde løg og rugbrød med gammel ost, fedt og sky |
238,- |
|